Werkvoorbereider / planner

Emmen

Functie

Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een werkvoorbereider/planner. De werkvoorbereider draagt zorg voor de planning van service- en reparatie opdrachten en de juiste onderdelen en gereedschappen voor het uitvoeren van de ingeplande werkzaamheden. Het aannemen van bestellingen en het uitwerken van offertes voor service- en reparatie opdrachten behoort ook tot de werkzaamheden. Voor nieuwe projecten worden de bestellingen geplaatst, hierover is nauw contact met de engineeringsafdeling en de planning van de werkplaats. De werkvoorbereider is voor meerdere projecten, revisies en service opdrachten tegelijk verantwoordelijk waarbij het noodzakelijk is om de voortgang continu te bewaken. Communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift), stressbestendigheid, prioriteiten kunnen stellen en analytisch vermogen zijn noodzakelijk voor deze functie.

 • Telefoon (storingen) aannemen;
 • Service- en reparatie opdrachten inplannen en voorbereiden;
 • Proactief klanten benaderen voor (periodiek) service- en onderhoud;
 • Gedeeltelijke aansturing van de servicedienst en werkplaats;
 • Offertes opstellen en uitbrengen;
 • Inkooporders opstellen en versturen;
 • Bestellingen aannemen en zorgen dat dit uitgeleverd wordt;
 • Voortgang van projecten monitoren en dit in- en extern communiceren;
 • Aannemen van storingen en aansturen van monteurs buiten kantoortijden.

Functie-eisen

HBO werk- en denk niveau en werkervaring in een soort gelijke functie binnen de machinebouw is vereist. Beheersing van de Nederlandse, Engels en Duitse taal in woorden geschrift is noodzakelijk voor het uitoefenen van deze functie.

Aanbod

 • Een uitdagende functie binnen een groeiend en sociaal bedrijf;
 • Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een baan binnen een hecht team met een prettige en informele werksfeer;
 • Mogelijkheid tot deelname aantrekkelijk fietsplan.


Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe Koning(in)? Solliciteer dan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature bel of App met Rolf Middelburg op 06 18 173 221.

Algemene Informatie

    Emmen
   Fulltime
    40 uur
   
    Sinds: 

17 juni 2022

    Vacature Kenmerk: 98

Recruiter

Rolf Middelburg<br>

Rolf Middelburg


06 - 18 17 32 21

Deel deze vacature