service Technician / Service monteur

Emmen

Functie

De service technician signaleert, analyseert en verhelpt storingen aan machines, ook het oplossen van elektrotechnische storingen is geen probleem. Ook voert de service technician preventief onderhoud uit. De service technician werkt meestal op locatie bij de klant in binnen- en buitenland (met name Nederland en België) waarvoor de service technician mogelijk in overnachting gaat. Daarnaast draait de service technician mee in de storingsdienst en in sommige gevallen wordt binnen, in de werkplaats gewerkt. De service technician zal tevens machines plaatsen c.q. monteren en daarnaast in bedrijf nemen. Flexibiliteit, zorgvuldigheid, representativiteit (hygiënisch werken) en analytisch vermogen zijn erg belangrijk in deze functie.

Functietaken

Verhelpen van zowel mechanische als elektrotechnische storingen;
Signaleren van gebreken en oorzaken en van daaruit oplossingen aandragen;
Machines plaatsen en in bedrijf nemen op locatie;
Uitvoeren van werkzaamheden waaronder ook inspectie en (preventief) onderhoud op locatie bij de opdrachtgever volgens klantspecificatie;
Schrijven van projectrapportages;
Reviseren en repareren van machines in opdracht van de klant, zowel op locatie als in de werkplaats.

Functie-eisen

Opleiding MBO-4 werktuigbouwkunde aangevuld met vakgerichte opleidingen en specialistische cursussen en trainingen, waaronder cursus elektrisch schakelen, storingstechnicus en minimaal VCA- basis diploma. Rijbewijs B is vereist, rijbewijs BE is een pré. Basiskennis van TIG lassen en draaien en frezen is eveneens een pré. Enige jaren vergelijkbare werkervaring is vereist.

Aanbod

Een uitdagende functie binnen een groeiend en sociaal bedrijf;
Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
Een baan binnen een hecht team met een prettige en informele werksfeer;
Mogelijkheid tot deelname aantrekkelijk fietsplan.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe Koning(in)? Solliciteer dan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature bel of App met Rolf Middelburg op 06 18 173 221.

Algemene Informatie

    Emmen
   Fulltime
    40 uur
   
    Sinds: 

22 juni 2022

    Vacature Kenmerk: 101

Recruiter

Rolf Middelburg<br>

Rolf Middelburg


06 - 18 17 32 21

Deel deze vacature