Werkplekbeheerder

Utrecht

Functie

Voor DICTU zoeken wij een werkplekbeheerder. DICTU streeft naar een optimale dienstverlening aan haar klanten. Waarbij meldingen binnen SLA worden afgehandeld. DICTU is op zoek naar een ambulante on-site werkplekbeheerder met als uitvalsbasis Utrecht en flexibel inzetbaar binnen een straal van maximaal 2 uur autorijden. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke ondersteuning van de eindgebruikers op verschillende locaties. Daarbij gaat het om werkplekbeheer waaronder ook de ondersteuning op mobiele apparaten valt. Afhankelijk van je opdracht verwerk je meldingen die in TOPdesk worden geregistreerd. Administratieve handelingen zoals CMDB registraties zijn een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Het kan voorkomen dat een dag bestaat uit het oplossen van dringende incidenten (LAN/WAN), het werken als ICT servicebalie medewerker en het op de hoogte houden van de eindgebruiker. Daarnaast hou je je bezig met onder andere het verhuizen van werkplekken, het beantwoorden van gebruikersvragen of het geven van instructies aan eindgebruikers. Ook voer je diverse projectwerkzaamheden uit. Incidenteel wordt gevraagd over te werken. Kortom, de ambulante on-site support medewerker is een veelzijdige en flexibele werknemer die meerdere taken voor zijn rekening neemt waarbij reizen naar diverse klantlocaties dagelijks een gegevens kan zijn.

Functiewensen:

 • Gedegen kennis van mobiele devices (smartphones, tablets) en beheer hiervan;
 • Basiskennis van netwerken (LAN/WAN);
 • Gewend om feedback te geven en vragen aan collega’s;
 • PDCA (plan–do–check–act/adjust) werkwijze;
 • Reizen is een vast onderdeel van de functie, belangrijk is dat de medewerker hiertoe bereid is, het kan betekenen dat de werkdagen daardoor langer zijn.

Functie-eisen

 • ITIL foundation v3 of hoger gecertificeerd;
 • Min. MBO-3 ICT opleiding afgerond;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Min. 4 jaar On Site Support ervaring in grote, complexe beheer-/klantomgeving;
 • Min. 4 jaar recente ervaring met het zelfstandig draaien van ICT balie op klantvestigingen;
 • Min. 4 jaar ervaring met Windows 10, Office 365, Citrix XenDesktop/Mobile en TOPdesk.

Aanbod

 • Een baan voor 40 uur per week;
 • Inlenersbeloning conform Cao Rijk;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • STIPP-pensioen;
 • Koningsvoordeel.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe Koning(in)? Solliciteer dan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature bel of App met Wiert Jan Klok op 06 47 083 785.

Algemene Informatie

    Utrecht
   Fulltime
    40 uur
   MBO
    Sinds: 

1 juli 2022

    Vacature Kenmerk: 103

Recruiter

Wiert Jan Klok<br>

Wiert Jan Klok


06 – 47 08 37 85

Deel deze vacature