Recruiter

Hooghalen

Functie

Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ben je fanatiek? Voor ons kantoor in Hooghalen zijn wij op zoek naar een RECRUITER die ons enthousiaste team van 5 man versterkt.

Werken bij een uitzendbureau is geen dag hetzelfde. Je bent namelijk aan de ene kant het aanspreekpunt voor jouw uitzendkrachten en aan de andere kant moet je jouw klanten tevreden stellen. Tijdens je werk benader je zowel bestaande als nieuwe klanten en zorg je dat je jouw eigen klantenbestand uitbreidt. Vanuit je klantenbestand haal je vacatures binnen en zoek je hier kandidaten voor. Je schrijft vacatureteksten en je houdt in de gaten wie er op jouw vacatures solliciteert. Daarnaast ga je zelf via diverse kanalen proactief kandidaten benaderen. Met kandidaten voer je intakegesprekken om elkaars wensen af te stemmen en te kijken of het een match kan zijn. Verder ben je een kennisbank voor klant en uitzendkracht indien ze vragen hebben. Je kennis actueel houden is daarom belangrijk. Naast het succes van nieuwe plaatsingen behoudt je ook contact met je huidige uitzendkrachten. Je weet wat er speelt en je regelt het als ze iets nodig zijn.

Als je bij ons komt werken stomen wij je klaar voor de uitzendbranche. We geven jou handvatten om je op weg te helpen, maar daarna pak jij je verantwoordelijkheid en doet gewoon lekker je ding. In ons team wordt er hard gewerkt, maar er is zeker ruimte voor vrijheid. Wil je morgen vrij? Geen probleem, zolang je de belangrijkste zaken maar even geregeld hebt of afgestemd hebt met een collega. Wij vinden namelijk dat je jouw werk moet plannen, maar ook je vrije tijd.

In wat voor team kom je terecht? Een fris en fanatiek team met een ongedwongen sfeer. We helpen elkaar waar nodig, zodat we samen groeien. Daarnaast ondernemen we geregeld iets leuks. Eigen initiatieven zijn van harte welkom! Uiteraard hebben we ook een vrijmibo om het weekend te beklinken. Lijkt het je nou leuk om onderdeel te zijn van dit team? Solliciteer dan even!

Functie-eisen

 • Je bent commercieel ingesteld;
 • Je bent meedenkend en oplossingsgericht;
 • Je bent gedreven om doelen te behalen;
 • Je pakt je verantwoordelijkheid en weet prioriteiten te stellen;
 • Ervaring in de uitzendbranche is geen vereiste, maar wel mooi meegenomen.

Aanbod

 • Een baan voor 40 uur per week;
 • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen;
 • Pensioenregeling;
 • Telefoon van de zaak;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Gezamenlijke lunch;
 • Koningsvoordeel.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe Koning(in)? Solliciteer dan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature bel of App met Wiert Jan Klok op 06 47 083 785.

Algemene Informatie

    Hooghalen
   Fulltime
    40 uur
   MBO
    Sinds: 

13 juli 2022

    Vacature Kenmerk: 106

Recruiter

Wiert Jan Klok<br>

Wiert Jan Klok


06 – 47 08 37 85

Deel deze vacature