Kabeltrekker

Vries

Functie

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Vries zijn wij op zoek naar een kabeltrekker. Als kabeltrekker ga jij voor diverse projecten in Nederland samen met je collega’s gebouwen voorzien van nieuwe bekabeling. Wij zoeken kabeltrekkers die zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan. Op locatie ga jij samen met een team van gezellige collega’s ervoor zorgen dat de kabels of leidingen op de juiste plek terecht komen. De ene keer is dit in de grond, de andere keer is dit op hoogte. Gelukkig heb jij geen hoogtevrees en ben jij fysiek in staat om dit werk te doen.

Functie-eisen

 • In bezit van een geldig VCA certificaat (of bereid deze te behalen);
 • In bezit van een hoogwerker certificaat (of bereid om deze te behalen);
 • Fysiek in staat om zwaarder werk uit te voeren;
 • Geen hoogtevrees;
 • Rijbewijs B is een pre.

Aanbod

 • Een baan voor 40 uur per week;
 • Inlenersbeloning conform Metaal & Techniek Cao;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • STIPP-pensioen;
 • Koningsvoordeel.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe Koning(in)? Solliciteer dan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature bel of App met Stephan Koerts op 06 15 325 534.

Algemene Informatie

    Vries
   Fulltime
    40 uur
   MBO
    Sinds: 

8 mei 2023

    Vacature Kenmerk: 174

Recruiter

Wiert Jan Klok<br>

Wiert Jan Klok


06 – 47 08 37 85

Deel deze vacature