Recruiter

Hooghalen

Functie

Wil jij niets liever dan successen behalen? Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Recruiter. Wat je bij ons dan allemaal gaat doen? Jij wordt de zaakwaarnemer van zowel jouw uitzendkrachten als jouw klanten.

Voor jouw klantrelaties ben je een prettige gesprekspartner en kom je jouw afspraken na. Het is voor jou gesneden koek om klanten (koud) te benaderen, deze te onderhouden en uit te bouwen. Jij weet wat er bij je klanten speelt en waar hun behoefte ligt. Je bent gedreven om jouw klanten in hun behoefte te gaan voorzien. 

Om jouw klanten te bedienen is het belangrijk om potentiele kandidaten te werven. Vanuit je klantrelaties haal je vacatures binnen en zoek je hier kandidaten voor. Je schrijft vacatureteksten en je houdt in de gaten wie er op jouw vacatures solliciteert. Daarnaast ga je zelf via diverse kanalen proactief kandidaten benaderen. Met kandidaten voer je intakegesprekken om elkaars wensen af te stemmen en te kijken of het een match kan zijn. Naast het succes van nieuwe plaatsingen behoudt je ook contact met je huidige uitzendkrachten. Je weet wat er speelt en je regelt het als ze iets nodig zijn. Bij vragen ben je een kennisbank voor klant en uitzendkracht. Je kennis actueel houden is daarom belangrijk.

Functie-eisen

 • Je hebt aantoonbare ervaring in een commerciële functie;
 • Je bent communicatief vaardig en makkelijk in het opbouwen van relaties;
 • Je bent meedenkend en oplossingsgericht;
 • Je bent gedreven om targets te behalen en de bereidheid om te investeren in je eigen succes;
 • Je pakt je verantwoordelijkheid en bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden;
 • Ervaring in de uitzendbranche is geen vereiste, maar wel mooi meegenomen.

Aanbod

 • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring;
 • Bonusregeling voor jouw successen!
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen;
 • Pensioenregeling;
 • Telefoon van de zaak;
 • Gezamenlijke lunch;
 • Koningsvoordeel.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe Koning(in)? Solliciteer dan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature bel of App met Wiert Jan Klok op 06 47 083 785.

Algemene Informatie

    Hooghalen
   Fulltime
    40 uur
   MBO
    Sinds: 

7 februari 2024

    Vacature Kenmerk: 315

Recruiter

Wiert Jan Klok<br>

Wiert Jan Klok


06 – 47 08 37 85

Deel deze vacature