Inkoop Medewerker

Groningen

Functie

Als Inkoper zijn jouw taken cruciaal voor het soepel verlopen van de productieprocessen in deze boeiende tijd van energietransitie. Samen met de Manager Operations ben je verantwoordelijk voor het secure inkoopproces van onderdelen voor onze geavanceerde cv-installaties, warmwatertoestellen en warmtepompen. Deze rol vereist een scherp oog voor detail en een proactieve houding om de continuïteit van onze productieafdeling te waarborgen, gebaseerd op nauwkeurige planning en toekomstvoorspellingen. In jouw dagelijkse werkzaamheden sta je niet alleen, maar werk je nauw samen met diverse sleutelafdelingen binnen deze organisatie, zoals Productie, Sales, R&D, Kwaliteit, Binnendienst en Financiën. Je bent de schakel die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en dat onze productielijnen altijd draaiende blijven. Denk jij nu: dit is echt iets voor mij! Neem dan direct contact met ons op.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende rol als Inkoper verwachten we het volgende van jou:

 • Een solide ervaring en een gedegen opleiding minimaal MBO4 in Inkoop en logistiek vormen de basis, waardoor je vertrouwd bent met de complexiteit van onze inkoopprocessen;
 • Affiniteit met een technische productieomgeving is essentieel, omdat je betrokken zult zijn bij het inkopen van onderdelen voor onze geavanceerde producten;
 • Je staat bekend om je nauwgezette en gestructureerde aanpak, waardoor je in staat bent om zelfs de meest complexe taken efficiënt uit te voeren;
 • Het vermogen om in oplossingen te denken en proactief te handelen is van onschatbare waarde, omdat je voortdurend wordt uitgedaagd om snel te reageren op veranderende omstandigheden;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, waardoor je effectief kunt samenwerken met verschillende belanghebbenden binnen en buiten onze organisatie.

Aanbod

 • Een baan voor 40 uur per week;
 • Een marktconform salaris;
 • Inlenersbeloning conform metaal & Techniek Cao;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
 • STIPP-pensioen;
 • Koningsvoordeel.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe Koning(in)? Solliciteer dan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature bel of App met Marten Ponne op 06 52 381 524.

Algemene Informatie

    Groningen
   Fulltime
    40 uur
   HBO
    Sinds: 

22 februari 2024

    Vacature Kenmerk: 322

Recruiter

Marten Ponne<br>

Marten Ponne


06 - 52 38 15 24

Deel deze vacature