Assistent monteur

Diever

Functie

Wil jij werken bij één van de meest vooruitstrevende installatiebedrijven van Noord-Nederland? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar een Assistent monteur woonachtig in midden-, oost of Noord-Nederland.

Als Assistent Monteur werk je aan duurzame koel-, ventilatie- en verwarmingsinstallaties. Je helpt bij de aanleg en het onderhoud. Daarbij krijg je vakinhoudelijke begeleiding van ervaren collega’s. Je verricht diverse werkzaamheden voor een schone, opgeruimde en veilige werkomgeving. Je kunt rekenen op een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals verlofregelingen, goede overwerkregelingen en kilometervergoeding. Het is binnen dit bedrijf altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

 • Een vooropleiding gelijkwaardig aan VMBO-installatietechniek;
 • je bent klantgericht;
 • je werkt netjes;
 • in bezit van rijbewijs B;
 • Vca-certificaat is in je voordeel.

Aanbod

 • Een baan voor 40 uur per week;
 • Inlenersbeloning conform metaal & techniek Cao;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • STIPP-pensioen;
 • Koningsvoordeel.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe Koning(in)? Solliciteer dan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature bel of App met Marten Ponne op 06 52 381 524.

Algemene Informatie

    Diever
   Fulltime
    40 uur
   Middelbare school
    Sinds: 

23 december 2022

    Vacature Kenmerk: 97

Recruiter

Marten Ponne<br>

Marten Ponne


06 - 52 38 15 24

Deel deze vacature