Werving en Selectie

Werving en selectie

Op zoek naar nieuwe werknemers, maar wil je deze bij voorkeur graag zelf in dienst nemen? Bij werving en selectie gaan wij op zoek naar de ideale kandidaat voor jouw onderneming.

Voordelen werving en selectie via Uitzendkoning:

  • Jij houdt je bezig met zaken waar jij goed in bent, wij doen ons ding
  • Onze vacatures hebben een groot bereik: 15 verschillende jobboards
  • Wij zijn flexibel als jij je werknemer zelf in dienst wilt nemen
  • Hadden wij al gezegd dat we korte lijnen hebben?

 

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Vacature

Heb je een vacature? Mooi! Dan kunnen we direct bezig.

Heb je nog geen vacature? Geen probleem! Dan gaan we die samen opstellen.

Stap 2: Kandidaten zoeken

Vacatures op onze website zijn goed zichtbaar en hebben een groot bereik. Zo zijn al onze vacatures zichtbaar op 15 verschillende vacaturebanken. Kandidaten zullen natuurlijk reageren op onze vacatures, maar wij zoeken zelf ook proactief naar de ideale kandidaat.

Stap 3: Screening van kandidaten

Op basis van het cv van kandidaten die zelf gereageerd hebben, kun jij aangeven wie wij wel en niet uitnodigen voor een gesprek.

Voor de kandidaten die wij zelf gevonden hebben, maken wij een selectie. Tijdens de gesprekken met de kandidaten screenen wij hen op de door jou gestelde eisen, ervaring, opleiding, achtergrond en motivatie. Ook checken wij altijd referenties.

Stap 4: Voorstel

Als we een geschikte kandidaat hebben gevonden, stellen we deze aan je voor en kun je zelf nog een gesprek voeren met de kandidaat.

Als de kandidaat een echte match is, komt deze direct bij jou in dienst. Twijfel je toch nog over de geschiktheid? Dan is het ook mogelijk om de kandidaat eerst op uitzendbasis in te huren. Dit is geheel flexibel en je kunt de werknemer op elk gewenst moment zelf in dienst nemen.

 
 

Tarief en overname

Het tarief dat wij berekenen voor de werving en selectie is 1,5 keer het bruto maandsalaris van de kandidaat. Wij factureren deze fee als de proefperiode van de kandidaat verstreken is.

De kandidaat toch eerst op uitzendbasis in dienst? Bij een overname binnen 2080 gewerkte uren volgt dan nog een fee.

  • Overname binnen 2080 uur: 1,5 bruto maandsalaris
  • Overname na 2080 uur: gratis

Haal jouw Koning in huis met werving en selectie!