INFORMATIE VOOR WERKGEVERS

Op zoek naar de ideale kandidaat?

Op zoek naar een nieuwe werknemer? Vast of tijdelijk? Het vinden van een nieuwe medewerker is niet zo moeilijk, maar het vinden van dé ideale kandidaat is een hele kunst! Wij helpen daarbij. Samen gaan we op zoek naar dé werknemer voor jouw bedrijf.

 

Eenvoudig en snel een uitzendkracht, vakantiekracht of ZZP’er inhuren? Of heb je iemand nodig voor langere termijn? Wij doen ook aan detachering. Flexibel, duidelijk en geen administratieve rompslomp.

 

Nieuwe medewerker nodig, maar toch liever zelf in dienst? Wij regelen de werving en selectie van de ideale kandidaat. Jij kiest jouw nieuwe medewerker. Duidelijke afspraken en heldere tarieven.

 

Wil je graag de frisse blik van een BBL-student in jouw organisatie? Hebben jouw medewerkers certificaten nodig voor de werkzaamheden die ze uitvoeren? Ontwikkel en help elkaar verder!

 

Certificeringen

Wij vinden het belangrijk dat zaken goed geregeld zijn. Veiligheid voor onze uitzendkrachten, een eerlijke arbeidsmarkt en duidelijkheid. Daarom zijn wij in het bezit van een aantal certificeringen.

Heb je vragen?

Voor vragen kun je contact met ons opnemen, maar veel vragen hebben wij ook opgenomen in de FAQ. Hier staan antwoorden op vragen over onder andere het fasensysteem, de urenregistratie en facturatie

 

Snel personeel nodig?

Snel personeel nodig? Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. Wij ontzorgen je van A tot Z!
Bel ons op 06 – 47 083 785 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Vul hieronder je contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

    Naam *

    Bedrijf

    E-mailadres *

    Telefoon

    Bericht *