Hovenier

Emmen

Functie

Voor een klant uit Emmen zijn wij op zoek naar een hovenier. Je komt te werken bij een modern hoveniersbedrijf dat al jaren ervaring heeft in het uitvoeren van hovenierswerkzaamheden. Ze zijn de expert op het gebied van tuinontwerp, aanleg-, renovatie- en onderhoudswerk. Ze voeren projecten uit voor een vaste klantenkring, welke bestaat uit particulieren, bedrijven en instellingen. De klantenkring in Drenthe groeit flink door, daardoor zijn ze per direct op zoek naar een hovenier met groene vingers.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een rijbewijs B;
 • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bent bereid om deze te halen;
 • Je bent fysiek in goede conditie;
 • Je hebt ervaring in het groen of wilt dit graag leren;
 • Je bent enthousiast om alles over het vak te leren.

Aanbod

 • Een baan voor 40 uur per week;
 • Inlenersbeloning conform VHG Cao;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • STIPP-pensioen;
 • Koningsvoordeel.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe Koning(in)? Solliciteer dan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature bel of App met Stephan Koerts op 06 15 325 534.

Algemene Informatie

    Emmen
   Fulltime
    40 uur
   MBO
    Sinds: 

21 april 2023

    Vacature Kenmerk: 179

Recruiter

Wiert Jan Klok<br>

Wiert Jan Klok


06 – 47 08 37 85

Deel deze vacature