Operator

Assen

Functie

Vind jij het lekker om buiten te werken? Mooi! Voor onze klant zijn wij namelijk op zoek naar een operator, waarbij de meeste machines buiten staan. Onze klant levert producten voor de (wegen)bouw en cultuurtechniek. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende soorten grind, grond, zand en steen, 

Je werkzaamheden als operator bestaan uit het bedienen, onderhouden en plannen van computergestuurde menginstallaties. Je gaat aangeleverde recepturen invoeren in de bedieningscomputer. In deze functie ga je uiteindelijk de verschillende gemengde producten goed leren kennen en ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van het voorraadbeheer en het mengproces. Andere werkzaamheden die voorkomen zijn het onderhoud aan de machines en het aanleveren van monsters van de verschillende producten, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Functie-eisen

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
  • Je ben flexibel en stressbestending
  • Je hebt een helikopterview over de totale productie
  • Je bent rekenkundig goed onderlegd

Aanbod

  • Een baan voor 40 uur per week
  • Inlenersbeloning conform Beroepsgoederen vervoer CAO
  • 8,33% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • STIPP-pensioen
  • Koningsvoordeel

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe koning of koningin? Solliciteer dan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature bel of app met Rolf Middelburg op 06 18 173 221.

Algemene Informatie

    Assen
   Fulltime
    40 uur
   MBO
    Sinds: 

12 oktober 2023

    Vacature Kenmerk: 84

Recruiter

Rolf Middelburg<br>

Rolf Middelburg


06 - 18 17 32 21

Deel deze vacature