Home 9 Nieuws 9 Nieuwe Medewerker!

Nieuwe Medewerker!

7 november 2022

Even voorstellen!
Hebben jullie onze nieuwe collega al ontmoet? Per 3 oktober is Stephan Koerts onze nieuwe aanwinst! Hij werkt inmiddels een maand als Recruiter en richt zich voornamelijk op onze klanten in de productie, logistiek en ICT.

Introductie
Ik ben Stephan, 28 jaar en woonachtig in Hooghalen. Qua opleiding is mijn achtergrond bedrijfsadministratie en ICT. Na het afronden van beide opleidingen heb ik eerst uitzendwerk gedaan. Daarna ben ik gaan werken als Incassomedewerker bij een gerechtsdeurwaarder. Ik merkte aan mijzelf dat er iets ontbrak in deze functie, namelijk het fysieke klantcontact. Vanuit hier ben ik een andere weg ingeslagen en ben ik aan het werk gegaan bij een retailer. Hier had ik een functie als Frontoffice medewerker, waarbij ik wel dat klantcontact had.
Hoe ik bij Uitzendkoning terecht ben gekomen? Door de snelle groei was er behoefte aan een Recruiter. Ik had de vacature voorbij zien komen en ik dacht dit is wat ik wil. Ik kende de ‘jongens’ nog van de tijd dat ik zelf als uitzendkracht via hun aan het werk ben gegaan. Dus ik wist waar ik op solliciteerde. Nu zit ik er zelf op kantoor om kandidaten en bedrijven te helpen aan een match, hoe mooi is dat!

Ben jij nou op zoek naar een leuke baan in een van deze sectoren?
Neem gerust contact op met Stephan, hij regelt het voor je. Je kunt hem bellen, Appen of mailen.

Op zoek naar personeel in een van deze sectoren?

Heeft u een bedrijf in de productie, logistiek of ICT en bent u voor nu of straks op zoek naar een nieuwe medewerker? Neem gerust eens contact op met Stephan om te kijken naar de mogelijkheden.

Contact gegevens:
Stephan Koerts
+31 6 15 325 534

Laatste Nieuws

Deel dit bericht

Nieuwste Vacatures