Home 9 Nieuws 9 Even voorstellen!

Even voorstellen!

13 december 2022

Robert is vanaf mei werkzaam geweest bij Garnwerd aan Zee. Op deze prachtige locatie werkte hij in de keuken als zelfstandig werkend kok.Oorspronkelijk is Robert van Roemeense afkomst. Van kleins af aan heeft hij al een passie voor koken. Zijn eerste baan was als pizzabakker. Daarna was hij als kok werkzaam in een Irish pub in zijn geboortestad Brasov. ‘’Hier kookte ik samen met een chef-kok. Zij heeft mij de basisvaardigheden voor zowel de koude als de warme kant geleerd.’’
De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende restaurants in het Verenigd koninkrijk en Nederland. ‘’Ik heb nooit een koksopleiding gevolgd, maar dat weerhield me er niet van om chef-kok te worden. Mijn kennis en vaardigheden heb ik de afgelopen jaren zelf ontwikkeld. De reden dat ik naar Nederland ben gekomen is omdat er hier meer mogelijkheden voor mij zijn om te groeien in mijn vak.‘’

Bij Garnwerd Aan Zee werkte hij als Chef de Parti aan de warme kant. ‘’Hier hielp ik mee om de nieuwe menukaart te maken en werd ik uitgedaagd om mijn kennis in de Horeca te laten zien. Ik werkte er in een leuk team. Doordat het er in de winterperiode rustiger is en er daardoor minder uren voor mij waren, ben ik samen met Henri van Uitzendkoning op zoek gegaan naar een andere werkplek.’’ Op dit moment werkt Robert in de keuken bij restaurant De Turfsteker in Westerbork.

Ben jij nu ook extra hulp nodig in de keuken? Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.

Laatste Nieuws

Deel dit bericht

Nieuwste Vacatures