Home 9 Nieuws 9 Horeca here we come!

Horeca here we come!

19 maart 2021

Per 1 maart is Henri Beeldstroo bij Uitzendkoning begonnen als accountmanager. Hij gaat zich bij ons inzetten om de horeca te ondersteunen met het zoeken en leveren van geschikte medewerkers. Uitzendbureaus hebben het vaak over de juiste man op de juiste plek. Nou in Henri zijn geval is dat zeker een feit. Zelf is hij jaren in de horeca werkzaam geweest. Van afwasser, tot aan manager. Henri kent alle facetten.

Voor de horeca is het op dit moment erg zwaar. Sommige bedrijven zijn op dit moment helemaal dicht, terwijl anderen zich staande kunnen houden met alleen afhaal en bezorging. Iedereen wil graag weer in de zon op het terras kunnen zitten. Lekker borrelen met vrienden en familie. Iedereen mist dat biertje, glas wijn en die lekkere borrelplank. Maar vooral de gezelligheid die ontbreekt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de horeca weer opengaat.

Benieuwd wat Henri allemaal in de horeca gedaan heeft en wat hij voor jullie kan betekenen? Hij vertelt het hieronder.

Opleiding
‘’Na de middelbare school moest ik een keuze maken welke kant ik op wilde gaan. Ik heb toen gekozen voor de opleiding Horeca Ondernemer op de Middelbare Hotelschool in Groningen. Het was niet dat ik echt ervaring had in de horeca. Behalve dan aan de andere kant van de bar. Maar het wekte altijd wel mijn interesse en het leek me oprecht leuk. Ik heb mijn opleiding dan ook in 4 jaar tijd met veel plezier afgerond.

Werkervaring
Na het afronden van mijn opleiding ben ik bij diverse horecagelegenheden aan de slag gegaan in verschillende functies. Veelal achter de bar, bediening of bijspringen in de keuken.

In mijn beginjaren heb ik ook bij mooie evenementen mogen werken. Zo heb ik onder andere gewerkt bij een concert van Bon Jovi en werkte ik elke thuiswedstrijd van Ajax. Samen met een vast team gingen we vanuit Groningen naar de Arena om te werken. Ik had daar ongeveer 20 skyboxen onder mijn hoede waar ik collega’s op moest aansturen. Na afloop snel terug naar Groningen om nog even met z’n allen op stap te gaan. Mooie tijd. De laatste jaren had ik vaker een leidinggevende rol en hield me bezig met acties en nieuwe concepten te bedenken.

Naast de horeca is de uitzendbranche mij ook niet onbekend. Ik heb eerder gewerkt als accountmanager. Ook hier focuste ik me op de horecabranche. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met het regelen van personeel voor zowel de reguliere horeca als voor festivals en evenementen. Zo heb ik bijvoorbeeld voor de festivals Nazomeren en Secret Fields in Groningen personeel geregeld. Tijdens zo’n festival ben ik dan zelf ook aanwezig om te kijken hoe het er aan toe gaat. Ik observeer de medewerkers die voor mij aan het werk zijn. Deze ervaring neem ik dan mee voor een volgend festival.

Wat maakt de horeca zo leuk?
Wat de horeca zo leuk maakt is dat geen dag hetzelfde is. Je bent altijd met mensen bezig en dan maak je altijd wat mee. Je hoort verhalen van gasten wie ze zijn, wat ze doen of waar ze vandaan komen. Het werken op festivals is ook altijd heel vet. Je bent tijdens een festival niet alleen aan het werk, maar je zit zelf dan ook lekker in de feeststemming. En wie wil er nu niet betaald krijgen om te feesten? In de horeca werk je vaak met een hecht team. Samen met je collega’s zorg je dat je gasten tevreden zijn en met een lach weer vertrekken. Daar doe je het voor.

Wat maakt jou anders?
Ik ben van meerwaarde voor een werkzoekende of een horecabedrijf dat personeel zoekt. Door mijn jarenlange ervaring is het voor mij makkelijk om in te schatten wat een bedrijf nodig is. Ik weet wat er speelt en wat er verwacht wordt. Ook heb ik door de horeca veel mensenkennis opgedaan, waardoor ik toegankelijk ben en makkelijk in de omgang. Ik heb snel door op welke positie iemand tot zijn recht komt. En mochten er problemen zijn met de bezetting, dan wil ik in hoge uitzondering wel een keer bijspringen haha.’’

Op zoek naar een leuke baan in de horeca?
Als de horeca straks weer open gaat zit iedereen te springen om medewerkers. Zoek jij een leuke baan voor achter de bar, in de bediening, keuken of als gastheer of -vrouw? Wel of geen ervaring in de horeca? Neem gerust contact op met Henri via Whatsapp, telefoon of mail. Henri regelt het voor je.

Op zoek naar personeel in de horeca?
Heeft u een horecabedrijf en bent u nu of voor straks op zoek naar een medewerker? Bel, App of mail met Henri. Hij komt graag eens langs ter kennismaking.

Henri Beeldstroo
06 21 944 089

Laatste Nieuws

Deel dit bericht

Nieuwste Vacatures