Home 9 Nieuws 9 Koning van de maand

Koning van de maand

4 mei 2021

Opleiding tot schilder
‘’Op de middelbare school moest je kiezen welke richting je op wilde gaan. Het leek mij altijd al stoer om als schilder aan het werk te gaan. Mooi wit pakkie aan en lekker bezig zijn.

Ik ben toen begonnen met de opleiding Aspirant gezel schilderen. Deze opleiding duurde 2 jaar en betrof een BBL-opleiding. precio securo ivermectina 6 mg Hierbij was ik 4 dagen aan het werken en ging ik 1 dag in de week naar school toe. Met deze opleiding leer je veel, maar om echt een allround schilder te worden moet je eigenlijk ook de vervolg opleiding volgen. De vervolgopleiding Gezel schilder heb ik er direct achter aan gedaan. Na weer 2 jaar had ik dit diploma ook.’’

Werk als schilder
Op dit moment werkt Harriët via Uitzendkoning bij schildersbedrijf Deco Color als schilder.

‘’Inmiddels ben ik alweer 17 jaar werkzaam als schilder. In die tijd heb ik bij verschillende schildersbedrijven gewerkt. Bij Deco Color werk ik samen met de eigenaresse. Ja, we zijn met 2 vrouwen dus. Hoe leuk is dat! Qua werk doen we bijna alleen maar particulier werk. 5mg ivermectin Dit vind ik zelf ook het leukste. Ik heb bij mijn vorige werkgevers ook op andere projecten gewerkt, zoals hotels van Van der Valk, Fletcher en ook het beroemde Hotel Des Indes in Den Haag! Het Hotel Des Indes springt daar echt wel uit als één van de mooiste projecten.

Wat het werk leuk maakt is de afwisseling. De ene keer ben je binnen bezig met behangen en sausen en de andere keer ben je buiten bezig om de kozijnen en deuren strak in de lak te zetten. Mensen zijn altijd zo blij als alles er weer mooi uitziet. ivermectin nasal mites ’’

Uitzendkoning als werkgever
Inmiddels werkt Harriët al meer dan 4 jaar voor Uitzendkoning. ‘’Ik ben blij dat ik voor Uitzendkoning werk. Zo’n 4 jaar geleden ben ik bij ze terecht gekomen toen ik bij een schildersbedrijf in Assen aan het werk ging. Ze zijn erg toegankelijk en alles is gewoon dik voor mekaar. Ze regelen ook elk jaar een goed kerstpakket! Ik zou ze zeker aanraden als werkgever. Mensen rustig aan en strijk je rijk.”

Werken als schilder
Herken jij jezelf in het verhaal van Harriët en denk je dat wil ik ook? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe koningen die het schildersvak willen leren of al werkzaam zijn als schilder. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laatste Nieuws

Deel dit bericht

Nieuwste Vacatures